Author Topic: 2.839 Wall worm + 3ds max 2016 crashes when compiling a model  (Read 2800 times)

Dosentti
  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
  • Acolyte
    • View Profile
OS: windows 10
3ds max 2016 version: 18.0 SP3

I have a model that I want to compile and then do another version of it by rotating part of it and compiling again. Same thing happens when I try this with any other model.

I compile the first model and it goes through very well. Then after modifying I make new hull for it and I select new hull. Then I try to compile it and it doesn't start that normal cmd like it normally does but it just stucks and jams 3ds max. So I have to shut it down from task manager and hope I remembered to save it just before I tried to compile it.

After restart it works normally again if I don't modify the model. But after I modify it again it crashes instead of compiling.

So first compile is normal, second crashes 3ds max.

wallworm

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3673
  • Karma: 101
  • Behind me?
    • View Profile
Re: 2.839 Wall worm + 3ds max 2016 crashes when compiling a model
« Reply #1 on: July 25, 2016, 09:28:37 am »
Hi, I'm sorry you are experiencing this issue. Can you provide more details:

  • Does this happen on all scenes or just one?
  • Is this WW or WW Pro?
  • If not, can you think of anything that you've done differently in this case?

I'll try to reproduce it with scenes here. If I cannot, I will need a copy of your scene.

wallworm

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3673
  • Karma: 101
  • Behind me?
    • View Profile
Re: 2.839 Wall worm + 3ds max 2016 crashes when compiling a model
« Reply #2 on: July 25, 2016, 01:41:51 pm »
I could not reproduce this. So you may need to do a screen recording and explain what you are doing in it.

Dosentti
  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
  • Acolyte
    • View Profile
Re: 2.839 Wall worm + 3ds max 2016 crashes when compiling a model
« Reply #3 on: July 28, 2016, 07:23:46 am »
Sorry, didn't remember to check my post afterwards until now..

This happens on all scenes I have tried it with and I'm using free WW.

I'm don't know what's causing it but I'll provide you some futher info when I bump into this next time.

I was so damn frustrated when I posted this topic that I just shut down my whole pc after posting this :D I Didn't take screens or anything :)