Author Topic: Runtime Error when Exporting Model  (Read 444 times)

AaronVB

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
  • Acolyte
    • View Profile
Runtime Error when Exporting Model
« on: March 03, 2019, 05:07:42 PM »
Code: [Select]
Welcome to MAXScript.


Wall Worm : Copyright (c) 2010-2019 by Shawn Olson ( http://www.shawnolson.net )
Wall Worm Free v3.912 | Forums https://www.wallworm.net | Updates https://wallworm.com/store
Problems exporting rack: -- Runtime error: Attempt to access deleted scene object

Is what i get when i try to export the following model i got from Sketchfab.
(This happens for ANY model i try to export, even a simple Cube)
https://files.catbox.moe/2w7xzx.zip
Im using 3ds max 2018 Student Version and im on Windows 10 Pro x64, The About page of WWMT shows:
Code: [Select]
3ds Max 2018
#(20000, 50, 0)
Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
Wall Worm Version: 3.912


If you need any other information to help me, HMU.

Thanks in Advance!

« Last Edit: March 03, 2019, 05:09:15 PM by AaronVB »

wallworm

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3618
  • Karma: 100
  • Behind me?
    • View Profile
Re: Runtime Error when Exporting Model
« Reply #1 on: March 03, 2019, 06:05:22 PM »
Please install the latest service pack/update for your version of Max. For Max 2018 that is 2018.4. That will likely solve your problem. You are using the initial version of 2018 which had bugs that affected WW.

Note I recommend that you update to 2019.3 if possible.

AaronVB

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
  • Acolyte
    • View Profile
Re: Runtime Error when Exporting Model
« Reply #2 on: March 04, 2019, 02:33:35 AM »
Im currently updating to 2018.4. Ill ignore 2019.3 Thanks for the help, ill reply if it worked or not.

wallworm

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3618
  • Karma: 100
  • Behind me?
    • View Profile
Re: Runtime Error when Exporting Model
« Reply #3 on: March 04, 2019, 07:55:56 AM »
Yes, please let me know. I do recommend 2019.3 though as it is the most stable version of Max to date.

AaronVB

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
  • Acolyte
    • View Profile
Re: Runtime Error when Exporting Model
« Reply #4 on: March 04, 2019, 10:17:37 AM »
Updating to 2018.4 worked! I cant afford 2019 and i would have to make a new account to get a new student license for it. Thanks for the Help man!