Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - moonblade

Pages: [1]
1
Bug Reports / Re: Installation issue
« on: April 08, 2013, 10:08:57 pm »
You're the greatest.  ;D  Thank you again.

2
Bug Reports / Re: Installation issue
« on: April 08, 2013, 05:43:36 pm »
Ah, that was exactly it. I had the program in one folder too many.  ::) It's up and running now.
Thank you so much for your time and patience. :)

I have one final question (I think, I hope).

As I noted earlier, I need to use the program to make use of its .smd import capability. I'm almost 100% positive that Sims 3 doesn't have the model root, material root, and bin dir directories that the pathing step is looking for. Can I still use the program to import .smd files without setting those folders up first?

3
Bug Reports / Re: Installation issue
« on: April 08, 2013, 07:09:48 am »
After trying to run the "add" script manually, I got this notice:




I'm running a 64-bit installation of 3DS Max. The WWMT is installed here: C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2013\scripts. I installed all folders per directions, didn't move anything. Should I just attempt a reinstall of the program and/or the tools?

4
Bug Reports / Re: Installation issue
« on: April 07, 2013, 05:13:42 pm »
I downloaded and installed the service pack, but I still get the same error.

I am currently running Windows 7. Although manually moving items into the Wall Worm folder does get me the "You must be an administrator ..." pop-up, as soon as I click "OK" everything is fine. However, running the Wall Worm program as an administrator didn't seem to make a difference. I still got the same error.

Just so you know, all I need to do is use the .smd import/export function to help me make some animations for the Sims 3. So if there's another way to make that happen, I'm all ears.

Thanks for responding. :)

5
Bug Reports / Installation issue
« on: April 07, 2013, 07:06:43 am »
Not so much a bug report, but I don't know where else to put it, sorry.

When following the directions for Installing Wall Worm Model Tools, I get this when I reach step 6.




I have downloaded the WWMT to C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2013\scripts. I have not made any alterations. I'm clueless here. Please help me out. Thank you!

Pages: [1]