Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mangledpixel

Pages: [1]
1
Bug Reports / Re: WWMT doesn't appear.
« on: April 28, 2013, 11:48:56 am »
Ah yeh, that sounds easier.
I will definitely put up some screenshots once I am further on in this project and have something more concrete to show. Thanks for the swift reply. :)

2
Bug Reports / Re: WWMT doesn't appear.
« on: April 28, 2013, 11:33:53 am »
Just as a side note, if you can get the current bounds of the screen, maybe you could put in a check to see if the values set in the ini put in on the screen or not?

3
Bug Reports / Re: WWMT doesn't appear.
« on: April 28, 2013, 11:32:07 am »
Aha, it was floating around in the aether somewhere, thank you!
No idea how that happened, have never had a dual monitor setup for this pc, oh well.

4
Bug Reports / Re: WWMT doesn't appear.
« on: April 28, 2013, 11:17:12 am »
No, this was happening before the latest update as well, I updated to see if it would fix it :)

5
Bug Reports / WWMT doesn't appear.
« on: April 28, 2013, 11:12:32 am »
Using 3ds Max 2013 x64, the menu option 'Wall Worm Model Tools>Wall Worm Model Tools' doesn't cause anything to appear.
All other dialogs appear to work fine.
When clicked, the option does generate the 'Loading...' and copyright information text in the Maxscript Listener.
The self-diagnostic thing reports no problems.

.jon

Pages: [1]