prerogative

Author Topic: No $bodygroup blank unless index is set to 1?  (Read 179 times)

WormSlayer

  • WW Pro
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 6
  • Karma: 0
  • Acolyte
    • View Profile
No $bodygroup blank unless index is set to 1?
« on: August 27, 2018, 03:25:17 PM »
I'm trying to set up some bodygroups that should have a blank state they can switch to, but it seems that if I set the Blank Index on the BodyGroup helper to anything other than 1, the resulting .qc file just has no blank line in that bodygroup?

wallworm

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3565
  • Karma: 98
  • Behind me?
    • View Profile
Re: No $bodygroup blank unless index is set to 1?
« Reply #1 on: August 27, 2018, 04:06:01 PM »
Welcome to the WW forums WormSlayer :) Nice name. I used to use that same name years ago when playing BF2142 and secretly targeting my friends :)

That does seem like a bug. I will look into it this evening.

WormSlayer

  • WW Pro
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 6
  • Karma: 0
  • Acolyte
    • View Profile
Re: No $bodygroup blank unless index is set to 1?
« Reply #2 on: August 27, 2018, 05:32:48 PM »
Haha thanks :D

Just messing with it a bit more, and it seems that if there are multiple BodyGroup meshes, the blank index can be set to anything, but if there is only one mesh, the blank doesnt get added if the index is set to 2.

wallworm

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3565
  • Karma: 98
  • Behind me?
    • View Profile
Re: No $bodygroup blank unless index is set to 1?
« Reply #3 on: August 27, 2018, 07:48:15 PM »
I have updated WWMT. If you update to the latest version, this bug should go away. Thanks for reporting.